Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:45:56 GMT

100 میلیون جوان هندی فاقد مهارتهای مفید اقتصادی هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۵۹۳۳۵

100 میلیون جوان هندی فاقد مهارتهای مفید اقتصادی هستند

دهلی نو - ایرنا - سازمان های دست اندرکار تحقیقات منابع انسانی هند بر این باورند که حدود 100میلیون جوان هندی در سنین 35-21 سال فاقد مهارتهای مفید اقتصادی هستند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه 'تایمز او ایندیا' میلیون ها جوان هندی با وجود داشتن تحصیلات عالی به علت نداشتن مهارت شغلی نمی توانند برای اهداف اقتصادی این کشور مفید واقع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'موهانداس پایی'رییس یکی از شرکت های تحقیقات منابع انسانی هند معتقد است وضعیت این جوانان فاقد مهارت در آینده حادتر می شود چرا که تا سال 2025 میلیون ها جوان دیگر در این سن به این افراد اضافه می شوند.
وی می افزاید: اجرای اصلاحات ضروری در نظام آموزشی هند در دهه های گذشته از علل اصلی بیکاری این افراد است.
تعدادی از کارشناسان آموزشی می گویند اگر چنین اصلاحاتی نیز انجام شود سالها طول می کشد که اثرات آن در جامعه و اقتصاد هند نمود پیدا کند، بنابراین خسارتی که نسل جوان کنونی فاقد مهارت به اقتصاد کشور وارد می کند هیچگاه قابل جبران نخواهد بود.
نگرانی کارشناسان آن زمان تشدید شد که بانک دولتی 'اس بی آی' هند در گزارشی اعلام کرد هند که تنها یک دهه تا تبدیل شدن به یک کشور توسعه یافته فاصله دارد ،لازم است ضررهای ناشی از نیروی انسانی جوان فاقد مهارت به اقتصاد هند به حداقل برساند.
این گزارش بر این نکته تاکید دارد که نیروی انسانی جوان که می تواند برای هر کشوری نقطه مثبت تلقی شود در صورت ناکامی در بروز رسانی مهارت های مفید می تواند به نقطه ضعف این کشور تبدیل شود.
بانک دولتی هند در گزارش اضافه کرده است درصورت شکست هند در اصلاح برنامه آموزشی ،این کشور برای چندین دهه در وضعیت کشورهای در حال توسعه باقی می ماند.
نهادهای مشاوره ای تاکید می کنند دولت باید سرمایه گذاری بییشتری روی بهبود آموزش ،بهداشت و تغذیه کودکان انجام دهد.
هند حدود 600میلیون جوان زیر 25 سال دارد که دولت روی توانایی های متفاوت آنها در عرصه های گوناگون توسعه اقتصادی و اجتماعی حساب می کند.
دولت هند معتقد است حتی اگر نظام آموزشی و بهداشتی این کشور برای ارائه بهترین خدمات به این جمیعت عظیم ناکارآمد و ضعیف عمل کند باز هم آن تعداد از جوانان که مهارتها و دانش بیشتری به دست می آورند در پیشبرد برنامه های توسعه اقتصادی این کشور نقش بسیار مهمی بازی می کنند.
ژاپن در نظر دارد 200 هزار متخصص رایانه از کشور هند استخدام کند. تعداد دانشجویان هندی که در چین در سطوح تخصصی پزشکی تحصیل می کنند بسیار قابل توجه است و متخصصان هندی در صنایع رایانه ای و نرم افزار آمریکا سهم بزرگی دارند.
آساق**1424 *1600 **1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي هند جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برترین های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند

به گزارش روابط عمومی شرکت ایران خودرو خراسان، به منظور توسعه قابلیت ها و ارتقاء سطح مهارتی رانندگان لیفتراک، هم زمان با هفته کار و کارگر، سومین دوره مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک روز یک شنبه مورخ ۹ اردیبهشت ماه(۱۴۰۳) با حضور تمامی شرکت کنندگان از سراسر کشور در شرکت ایران خودرو خراسان آغاز و پس از دو روز رقابت فشرده نفرات برتر مشخص شد.
مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان نیز ضمن تقدیر از حضور شرکت کنندگان با اشاره به اهمیت توسعه مهارت در سطح جامعه گفت: شرکت ها و جوامع مهارت محور با دارا بودن نیروهای ماهر در انجام امور جاری خود با موفقیت بیشتری همراه می باشند از این رو در شرکت ایران خودرو خراسان سعی بر این داریم با تاکید بر توسعه مهارت های کارکنان, علاوه بر افزایش بهره وری، فضای شکوفایی استعدادها را نیز فراهم آوریم.
بیژن زاهدی فرد برگزاری این مسابقات را زمینه ساز ارتقاء و توسعه مهارت رانندگان لیفتراک عنوان کرد و افزود: جا به جایی و تامین بموقع قطعات در خطوط تولید از اهمیت بالایی در صنعت برخوردار است و افزایش مهارت رانندگان لیفتراک تاثیر مستقیم در سرعت تولید و افزایش ایمنی خطوط تولیدی دارد.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی در حاشیه برگزاری این رقابت ها، ضمن تشکر از شرکت ایران خودرو خراسان بابت برگزاری هرچه بهتر این رقابت ها گفت: هدف اصلی از برگزاری این رقابت ها ایجاد روحیه شور و نشاط و ترویج فرهنگ مهارت آموزی می باشد.


امیر صراف در ادامه مهارت را حلقه مفقوده اشتغال عنوان کرد و افزود: سیاست های جدید آموزش فنی و حرفه ای افزایش بهره وری ابز طریق آموزش و مهارت آموزی است که با تقویت مراکز جوارکارگاهی بدنبال آن هستیم تا با همراه نمودن آموزش مداوم در حین تولید شاهد افزایش مهارت و بهره وری در صنایع استان باشیم.
گفتنی است: در این دوره از مسابقات نسبت به دوره قبل تعداد شرکت کنندگان رشد ۴۰درصدی داشتند و ۲۴۰ نفر از ۳۱ استان کشور در مرحله تئوری و آزمون کتبی شرکت کردند که ۸۸ نفر از ۸شرکت به مرحله نهایی راه یافتند. در مرحله عملی و بعد از دو روز رقابت فشرده و مهیج آقایان احمدعلی خادمی از شرکت ایران خودرو فارس، آرش چراغی از ایران خودرو کرمانشاه و حسن مظلوم از شرکت ایران خودرو خراسان به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب و هدایای خود را دریافت نمودند.

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • دستگیری یک گروه در هند به اتهام جذب نیرو برای روسیه
  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • برترین های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟